Kiszony owoc g³ogu
Dodano: 20 Maj 2024 10:11,
tydzieñ temu
Kiszonka z dzikiego g³ogu spo¿ywana tu¿ przed i w czasie posi³ku zakwasza ¿o³±dek umo¿liwiaj±c prawid³owe trawienie i wzmo¿one wch³anianie witamin i minera³ów wzmacnia w ten sposób ca³y organizm i zapobiega chorobom. Dobroczynnie dzia³aj± te¿ na mikroflorê jelitow±, której jest ilo¶ciowo wiêcej ni¿ komórek w ciele cz³owieka (wa¿± 3 kg ). Kiszone owoce dzia³aj± odm³adzaj±co, odtruwaj±co, odchudzaj±co, uspokajaj±co, przeciwnowotworowo, przeciwmia¿d¿ycowo, przeciwobrzêkowo. Wzmacniaj± i uszczelniaj± b³ony komórkowe, naczynia krwiono¶ne,rozszerzaj± wieñcowe, polepszaj± trawienie oraz samopoczucie. Zapobiegaj± wypadaniu w³osów i ich chorobom. Regeneruj± stawy jak i krêgos³up.Kiszonka jest substancj± naturaln±, prost± i wielce po¿yteczn±. Jest pe³na naturalnych witamin w tym C, B, niacyny. Zawiera ca³a paletê soli mineralnych i drobnoustrojów niezbêdnych do prawid³owego dzia³ania jelit oraz procesu wch³aniania. /sacris-geometria.eu /
Cena: 90 z³
Ods³on: 5284